Opgesloten mannen vechten met elkaar in politie cellenhuis

De politie van het bureau Henar moest op maandag 29 juli optreden tegen twee opgesloten mannen. Omstreeks kwart over zes in de middag werden de mannen door de politie in de gelegenheid gesteld om te baden. Ene S.J. die de status van arrestant heeft, en ene J. K. die de status van gedetineerde heeft, kregen een woordenwisseling met elkaar waarbij S. J. door J.K. mishandeld is met een bezemsteel.

De politie kwam tussen beiden en wist zo erger te voorkomen. Door de mishandeling liep S. J. een verwonding aan het hoofd op. Hij is door de politie naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het MMC ziekenhuis te Nieuw-Nickerie gebracht voor medische hulp.

S.J. heeft aangifte van de mishandeling gedaan tegen K.J. De politie van Henar is belast met het onderzoek in deze zaak. Vanwege bepaalde omstandigheden was K.J. nog in het cellenhuis van de politie; terwijl hij in een huis van bewaring behoorde te zijn. Daags na het incident is K.J. overgebracht naar het Huis van Bewaring in Nickerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.