Operatie “Zero Tolerance” ook aangescherpt in het district Saramacca

In het kader van “Operatie Zero Tolerance” heeft de politie in het gewest Saramacca haar actie opgevoerd in dit district. Er zal frequenter en gerichter worden gesurveilleerd als ook controles worden gehouden bij de bruggen te Monkshoop en Uitkijk. Verder zijn er ook snelheidscontroles gehouden, waarbij de politie van Saramacca binnen één week drie (3) roadblocks heeft gehouden.
Tijdens de snelheidscontroles op de Weg naar Coppename (Oost-West verbinding) zijn de rijbewijzen van zes (6) autobestuurders ingevorderd ter zake overschrijding van de maximum vastgestelde snelheid in dat gebied. Verder zijn er tijdens de roadblocks in totaal 184 voertuigen gecontroleerd en 58 voertuigen doorzocht op verboden zaken. Er is Srd6.150,= aan boete geïnd en 15 bestuurders zijn proces-verbaal aangezegd. Vermeldenswaard is dat er in dit district ook roadblocks worden gehouden door de politie van Saramacca onder aansturing van de Stootgroep van de Korpschef.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.