Operatie “Sparimaka” houdt tijdens patrouille op de rivier, zes verdachten aan

Een team van de politie bestaande uit leden van de afdeling Maritiem en Kustwacht heeft in verband met operatie sparimaka, patrouille werkzaamheden uitgevoerd op de rivier nabij de monding, Braamspunt en Alliance.

Tijdens de controle zijn zes Guyanese vissers S.R.(29), M.P.( 32) , R.H.(35), J.B.(52), S. en G.R. (36) aangehouden, die zich in een vissersvaartuig bevonden. De verdachten konden geen documenten overleggen over hun verblijfstatus. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau, alwaar er bij de verdachte R.H. tijdens fouillering cocaïnebolletjes werden aangetroffen. Samen met het verderfelijk spul is de verdachte overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade voor verder onderzoek. De verdachten zijn ter zake
overtreding van de Vreemdelingenwet en Wet Verdovingsmiddelen aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de zes verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.