Opa kreeg pakslaag voor seksuele handelingen met minderjarige

De politie van Latour heeft de 61-jarige Agmad M. aangehouden na verkregen informatie dat de man een veertienjarig meisje heeft aangerand. De man is vriend van de oma van het minderjarig kind dat bij haar inwoont. De grootmoeder was op het moment van het gebeuren aan het werk.

De vriend die af en toe op bezoek is bij oma, bleef thuis met het meisje. In de avonduren begaf de man zich naar het meisje en pleegde ontuchtige handelingen met haar. Het kindverzette zich hiertegen. Ze rende snel het huis uit en zocht hulp bij de naaste buren.

De buren reageerden gelijk en gaven de opa een flink pakslaag. De ontuchtpleger heeft lichte letsels aan de mishandeling overgehouden.

Agmad verklaarde aan de politie naar een pornofilm te hebben gekeken die hem opwond. Hij zocht vervolgens vertier bij het jongmeisje.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Agmad in verzekering gesteld.Het onderzoek is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Ouders of verzorgers worden er voor de zoveelste keer op gewezen hun kroost niet met vreemdenof met onverantwoordelijkenachter te laten. U moet nooit van de ene op de andere dag uw minderjarige kinderen toevertrouwen aan iemand die u nauwelijks heeft leren kennen.

Het staat op niemands voorhoofd geschreven dat die de beste metgezel of levenspartner zal zijn. Neemt u de tijd om de mens grondig te leren kennen, aangezien het leven vol verrassingen zit.

Laat uw verliefdheid u niet verblinden. Probeer onder alle omstandigheden nuchter te blijven. Hierdoor kunt u uw zelf en het kind heel wat ellende besparen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.