Oom en neef raken slaags met elkaar

 De politie van Santodorp kreeg op vrijdag 1 januari melding van een vechtpartij in het ressort.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Astrando D. en Lesley D. al geruime tijd in onmin leven met elkaar. Lesley is een oom van Astrando. Zodra Lesley niet thuis is,  gaat Astrando  in zijn woning. De oom was geruime tijd op zoek naar Astrando om hem hierover aan te spreken.   

Op vrijdag 1 januari zag Lesley zijn neef op een hoek staan met andere vrienden en liep naar hem toe. Hij maakte Astrando duidelijk dat hij hem niet bij zijn huis wilde. Er ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. De oom rende weg om escalatie te voorkomen.

Een broer van Astrando die militair is, bemoeide zich met de zaak. Hij loste een schot met zijn dienstwapen en vernielde een autoruit met een balk.

Astrando en Lesley werden naar het politie bureau overgebracht. Op het politiebureau ging Astrando vreselijk tekeer en richtte vernielingen aan.

Astrando werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl Lesley na verhoor is heengezonden.

Aangezien de broer van Astrando militair is, is hij overgedragen aan de Militaire Politie.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.