Ontzielde lichaam vrouw in bed aangetroffen

De politie van Nickerie heeft op zaterdag 30 juli het levenloos lichaam van de     44-jarige Esselien Kiene aangetroffen op een adres in het ressort.

De wetsdienaren kregen een telefonische melding dat een vrouw roerloos met verwondingen in haar bed lag. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van Esselien met een barst wond op het hoofd aangetroffen. In de directe omgeving is een moker besmeurd met bloed in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer middels een hard voorwerp slagen op haar hoofd is toegebracht.

Esselien moet enkele dagen geleden met haar jongere zus naar Nickerie zijn vertrokken. Daags daarna deed R.K., ex-vriend van de jongere zus het adres aan. De jongere zus die niets van hem wilde weten, verliet het adres en liet haar vierjarig kind met haar zus achter.

Het slachtoffer moet zaterdag morgen in haar slaap om het leven zijn omgebracht.  Het voorlopige onderzoek heeft R.K. als verdachte in beeld gebracht. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.

Het ontzielde lichaam van Esselien is voor obductie in beslag genomen. De recherche van Regio West en de Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.