Ontzielde lichaam vermiste visser aangetroffen in meer

De 56-jarige Parmanand Gajapersad is op zondag 17 december uit een waterput/meer opgevist. Volgens het voorlopige onderzoek was de man gaan vissen en jagen met twee andere mannen.

Zij plaatsten hun spullen in een kamp en zijn de twee door Parmanand enkele kilometers verder afgezet met de bedoeling op die plek te vissen. De twee andere vissers hadden tot ongeveer 22.00 uur nog contact met de overledene die de vangst was gaan afhalen bij hen. Volgens afspraak zouden daarna de twee gaan jagen en lopend terugkeren naar het kamp waar Parmanand bivakkeerde.

In de ochtenduren van zondag kwamen de mannen terug in het kamp en merkten op dat  het voertuig en Parmanand nergens te bespeuren waren. Bij daglicht zagen zij dat twee van de koelboxen op het meer dreven. Zij sloegen gelijk alarm en de politie deed de plek aan voor onderzoek.

Ingeschakelde duikers hebben het voertuig in het meer aangetroffen en  middels assistentie naar boven gehaald. Bij een verdere zoekactie is het ontzielde lichaam van Parmanand onder het water aangetroffen en naar boven gehaald.

De ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie  is het lijk na obductie afgestaan aan de nabestaanden. Er is geen sprake van misdrijf.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.