Ontzielde lichaam jongedame aangetroffen

De politie van regio Midden kreeg op donderdag 26 november via de Centrale Meldkamer van de politie melding van een lijk in een goot aan de Vredeslustweg 1 en ging naar de plek voor onderzoek.

Het levenloze lichaam van een vrouwspersoon werd aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het gaat om de 19-jarige Sharon Cairo. 

Door de familie was er eerder op de dag aangifte van vermissing gedaan. De familie heeft aan de politie verklaard dat Sharon op 25 november van huis was vertrokken om naar het stadscentrum te gaan.

Toen de familie merkte dat zij tot  volgende ochtend niet naar huis was gekeerd, deden zij aangifte van vermissing. Familieleden die zich naar de plek des onheils begaven, herkende haar als te zijn de vermiste.

Aangezien er sporen van misdrijf aan het lijk zijn aangetroffen, is de zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.