Ontevreden chauffeur maakt pendelbuschauffeur het leven zuur

Een illegale buschauffeur maakte in de avond van maandag 24 juli het leven van de legale pendelbuschauffeur Robert T. ondraaglijk.

Op 24 juli reed Robert zijn route vanuit de binnenwegen van Para naar de hoofdweg. Bij zijn laatste rit kwam hij een andere buschauffeur tegen die geen toestemming heeft voor dit traject. Ter hoogte van Rijsdijk bracht hij zijn bus op de rijhelft van Robert. Robert week uit en kon nog net het aanrijden van een paal voorkomen. Vervolgens deed hij het politiebureau te Rijsdijk aan voor het doen van aangifte. Toen de politieambtenaren ter plaatse kwamen, bleek de illegale pendelbuschauffeur Michael reeds te zijn vertrokken.

Op 25 juli kruisten de wegen van beide buschauffeurs elkaar weder te Lelydorp. Michael stapte uit zijn bus en bedreigde Robert met een schroevendraaier. Deze bewapende zich eveneens met een scherp voorwerp. Omstanders die de gespannen situatie waarnamen, grepen in en konden voorkomen dat de kemphanen elkaar te lijf gingen.

De ingeschakelde politie van Lelydorp hield Michael aan. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ontevreden buschauffeur na een ernstige waarschuwing  heengezonden.

Het rapport inzake de illegale buschauffeur zal worden opgestuurd naar het ministerie van Openbare Werken en Transport (OW&T) voor verdere afhandeling.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.