Ongeval met dodelijk afloop

De politie van Brokopondo kreeg op dinsdag 20 oktober  een melding via de Centrale Meldkamer dat er een ongeval met dodelijk afloop zich had voorgedaan te Moesapasi.  Bij aankomst trof de politie het ontzielde lichaam van de 24 -jarige gouddelver Virinderkoemar Debitewarie aan.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de vader van het slachtoffer  met zijn zonen en andere arbeiders bezig waren te werken. Omstreeks 18.00 uur stopten zij met de werkzaamheden. De oudste zoon Virenderkoemar liep naar de achterzijde van het kamp dat grenst aan een oude goudput. Toen hij na enige tijd niet naar voren kwam, ging men op zoek naar hem.

Zijn slippers werden aangetroffen naast het water van de oude goud put. De groep vermoedde gelijk dat Virenderkoemar in de put moest zijn uitgegleden. Na een zoekactie in de put werd zijn levenloos lichaam gevonden en geborgen.

Aangezien er geen sprake is van een misdrijf is het ontzielde lichaam na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie ter begrafenis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.