Ongehoorzame burgers blijven de straat opgaan tijdens total Lockdown

Tweehonderd acht en dertig (238) “Lock down” overtreders van wie zevenentwintig vrouwen zijn tijdens de total lockdown vanaf vrijdagavond 16 april tot in de vroege ochtend van maandag 19 april, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. De politie werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger. Vijftien(15) “Lock down” overtreders, van wie een vrouw, zijn vreselijk tekeer gegaan tegen de ambtenaren. Deze groep personen werden overgebracht naar de cellenhuizen Keizerstraat en Geyersvlijt ter afkoeling.

De overgebrachte overtreders waren personen vanuit de districten Commewijne, Wanica en Paramaribo die zich zonder valide reden op de openbare weg bevonden.Evetueel is er ook geen dispensatie aan deze groep personen verleend. De politie oefende ook verschillende controles uit op de bruggen nabij de Saramacadoorsteek, Coesewijne- en de Saronbrug. Aldaar werden ook verschillende personen staande gehouden en overgebracht.
Van tien overtreders van wie twee bromfietsers werden hun voertuigen weggesleept naar een plaats van berging. De groep “Lockdown” overtreders kregen de “Lock down” boete opgelegd en bestuurders die niet in het bezit waren van een geldig Surinaams rijbewijs kregen de boete voor het rijden van een auto zonder rijbewijs. Aan de samenleving wordt gevraagd om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.
Mensen laat het virus van “ongehoorzaamheid ” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.