Onenigheid over betaling van verf eindigt in vernieling van autoruiten; verdachte aangehouden

De 25-jarige A.M. meer bekend als “Mani” is op dinsdag 10 oktober 2023 door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat. A.M. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vernieling.
De politie van voornoemd bureau deed op zondag 1 oktober 2023 na melding van vernieling aan de Pietersburgweg, de locatie aan voor onderzoek en trof bij aankomst de benadeelde S.L. (24) aan. Hij gaf de wetsdienaren te kennen dat hij eerder een emmer verf voor de verdachte had verkocht. Plotseling deed de verdachte op 1 oktober 2023 zijn woonadres aan en gaf hem aan dat hij bij de betaling voor die emmer verf, te veel geld aan hem had gegeven. Hierdoor raakten de twee mannen in een woordenwisseling, waarbij A.M. op een bepaald moment een hamer pakte waarmee hij de autoruiten van S.L. insloeg. Na de daad verliet de verdachte te voet de plek. Hij werd opgespoord en op 10 oktober 2023 aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.


Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.