Ontzielde lichaam van peuter geborgen

 

Het ontzielde lichaam van de 1jarige peuter Njengboi Senedo is gistermiddag om 18.00 uur in de directe omgeving waar de vader een bad had genomen in de Coermotiborivier geborgen. Njengboi was dinsdagmorgen zijn vader achterna gelopen toen hij een bad nam in de rivier. Na het baden liep de vader naar zijn kostgrondje zonder te hebben opgelet of zijn zoontje bij hem was. Pas na een half uur ontdekte hij dat zijn zoontje niet bij hem was. Een zoekactie door de plaatselijke bewoners leverde niet het gewenste resultaat. De politie van Moengo heeft gistermiddag om 18.00 uur na een zoekactie het lijk van Njengboi geborgen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

 

Onderzoek dodelijke steekpartij nabij T.B.l haast afgerond

 

De politie van Jeugdzaken heeft het onderzoek in de zaak waarbij de 53 jarige Renato Steward op 8 september na een steekpartij op het parkeerterrein van TBL is komen te overlijden haast afgerond. Na reconstructie is komen vast te staan dat de 1e getuigenverklaringen onjuist waren, waardoor de politie misleid is geworden. Gaande weg het onderzoek kwamen zowel de verdachte als de 1e getuige op hun verklaringen terug. Gebleken is dat Renato en Irfan twee dagen terug een woordenwisseling kregen op het terrein van de Hermitage Mall. Bij het zien van Irfan die in gezelschap was van een schoolvriendin op de bewuste dag, schreeuwde Renato naar de jongen toe “Hey, little fucking boy from last night”. De jongen liep de man tegemoet, ging voor hem staan en trok daarbij een mes te voorschijn. Bij het zien van het mes zei Renato “What you gonna do with that fucking knife” en bracht de jongen gelijk een vuistslag toe in zijn gezicht. Irfan ging op de man af en bracht hem de steekverwondingen toe in zijn hals-, borst- en buikstreek.  Door de onoverzichtelijke situatie op dat moment, bestond het vermoeden dat de jeugdige verdachte tijdens de schermutseling ook een verwonding moest hebben opgelopen, daar zijn lichaam bebloed was. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld bleek dat Irfan geen letsels heeft opgelopen. Zijn lichaam was bebloed door het bloed van het slachtoffer dat tijdens de schermutseling op hem was gespoten. Het mes is door de politie aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte is door de afdeling Jeugdzaken in verzekering gesteld.

De politie biedt hierbij haar welgemeende verontschuldigingen aan de familie en de samenleving voor de eerdere onjuiste berichtgeving die de media hebben bereikt.

 

 

Einde berichten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.