Onderschepte smokkelwaar geteld

De afdeling Fraude heeft op donderdag 29 december de in beslag genomen alcoholische dranken en sigaretten die op woensdag 28 december is onderschept, geteld. Het gaat om 1920 dozen alcoholische dranken die in de container zijn aangetroffen en in de loods meer dan 6900 dozen. Ook de dozen sigaretten zijn in beslag genomen.
Na uitgewerkte informatie over personen die bezig waren een 40 ft. Containers met als inhoud alcoholische dranken en sigaretten leeg te halen, deden leden van zowel het Korps politie Suriname alsook het Nationaal Leger een adres aan de Kwattaweg aan.
De 46-jarige Purcy A., Trawan, O. (34) en de 31-jarige Henk S. zijn op de plek aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
De politie vermoedt dat het hier gaat om een georganiseerde criminele bende. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Fraude.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.