Ondernemer ingesloten voor verduistering en onttrekking van hetgeen in beslag is genomen door de rechter

De 46-jarige ondernemer Rakesh M. is op maandag 5 oktober door de recherche van Regio Oost aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld ter zake verduistering en onttrekking van de beslag legging van een zwaar materieel.

Rakesh verkocht een zwaar materieel voor iemand. Hij had de koper daarbij niet gezegd dat het zwaar materieel technische mankementen had. De koper bracht het zwaar materieel terug voor Rakesh met terugeising van zijn geld. De koper maakte vervolgens een civiele zaak aanhangig tegen Rakesh, toen die weigerde de verkoopovereenkomst terug te draaien, door het zwaar materieel terug te nemen en het verkoopbedrag terug te geven aan de koper.

Hangende het onderzoek legde de civiele rechter beslag op het zwaar materieel. Voordat de civiele zaak was afgesloten ging Rakesh er toe over om het zwaar materieel aan iemand anders te verkopen. De rechter gelaste de aanhouding van de ondernemer.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.