Ondernemer die schot loste aangezien voor politieambtenaar

De politie van Zanderij kreeg op zondag 27 september een melding dat een onder inspecteur van politie die zich op een recreatieoord bevond vanuit een voertuig enkele schoten had gelost. De beller die anoniem wilde blijven, heeft tot twee maal toe via de Centrale Meldkamer, met volle overtuiging aangegeven dat het om een onder inspecteur van politie ging, echter kon hij niet op de naam vallen. De politie ging ter plaatse en merkte op dat niet  een politieambtenaar een schot had gelost maar de 46-jarige ondernemer  Harrysingh, L.

Hij verklaarde tegenover de politie dat zijn vuistvuurwapen, tijdens het plassen, plotseling afging. Het wapen dat geladen was, haalde hij tijdens het plassen van zijn buikriem weg. Toen hij klaar was en het weer aan zijn buikriem wilde vastmaken ging per ongeluk een schot af. Reden genoeg voor omstanders om de politie te alarmeren.

Na ernstig te zijn aangesproken is Harrysingh heengezonden. Het wapen is aan hem afgestaan aangezien hij over een geldige vuurwapenvergunning beschikt.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.