Onderhandeling pand eindigt in steekpartij

De politie van Brokopondo kreeg op vrijdag 3 juni de melding van een steekpartij op een goudveld te Balin Sula.

Daar aangekomen werden er twee aangetroffen. Johnny M. (45) met een steekverwonding zijn dijbeen en de 44-jarige Albert A. met een barst wond op het hoofd. Volgens verklaring van Johnny heeft hij een gouden halsketting als onderpand afgestaan aan een dame die werkzaam is bij Albert.

Bij het afhalen van de halsketting ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de dame. De werkgever (Albert) bemoeide zich ermee. Johnny en Albert raakten slaagt met elkaar. Johnny trok een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij Albert een steek toebracht in zijn linker dijbeen.

Albert kwam te vallen, maar zag tijdens zijn val kans een steen te werpen naar Johnny. Deze trof hem op het hoofd. Per ontboden ambulance werden beide mannen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  Albert is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Johnny is na medisch behandeling overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn voorgeleid is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Het scherp voorwerp is hangende het verdere onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.