Onbewoonde houtenwoning in de as gelegd; belendende loods van binnen afgebrand

Een onbewoonde houtenwoning op een adres aan de M.J. Nasrullahstraat is in de morgen van zaterdag 15 juni 2024 in de as gelegd. De politie van het bureau Nieuw Nickerie kreeg omstreeks 05.45 uur van die morgen de melding van de woningbrand en deed het adres aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie stond de woning in lichterlaaie en bleek het om een onbewoonde pand dat uit hout was opgetrokken te gaan. In bedoelde pand hielden enkele verslaafden die geen vaste woon- en of verblijfpaats hebben zich op. De Brandweer was reeds ter plaatse bezig met bluswerkzaamhedenen sloeg het vuur op een bepaald moment over naar de loods van een ondernemer. De belendende loods is hierdoor aan de binnenzijde afgebrand en de belendende gebouwen van Hatramij en Icomtrade hebben schroeischade opgelopen. Ook medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) waren ter plaatse voor het technisch onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de verslaafden één of ander vuur hadden aangemaakt en vergeten waren deze uit te doen.


De eigenaar van de houtenwoning is nog niet achterhaald. De loods van de ondernemer K. , was op het electriciteits- en waterleidingsnet aangesloten en tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.


Het onderzoek van deze brand duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.