Onbekenden steken auto vermoedelijk in brand

Een voertuig is in de vroege ochtend van woensdag 4 april afgebrand aan de Sophialaan.

Na de melding via de Centrale Meldkamer dat een auto in brand stond, deed de politie van het ressort Nieuwe Haven het adres aan. Bij aankomst van de politie had de brandweer het vuur reeds geblust. De auto is aan de voorzijde en aan de binnenkant afgebrand.

In de directe omgeving van het voertuig is een fles inhoudende petroleum aangetroffen en in beslag genomen. Volgens verklaring van de eigenaar van het voertuig was hij in diepe rust. Zijn moeder maakte hem op een bepaald moment wakker, dat er rookwolken van buiten uit in de woning kwamen. Hij stond op, keek naar buiten en zag dat zijn voertuig die hij in de avond van dinsdag 3 april in de garage naast de hoogbouwwoning had geplaatst, in lichter laaie stond.

Hij probeerde het vuur te doven zonder het gewenste resultaat en schakelde de brandweer in. Er zijn geen verdachten aangehouden. De politie van Bureau Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.