Onbeheerd achtergelaten voertuig op het politiebureau Santo Boma; wie is de eigenaar?

Een zwart gelakte personen auto van het merk Nissan; fabrieksmodel Note, met als volgnummer PE 34-07 is op zaterdag 5 januari door de politie van het ressort Santo Boma naar het politiebureau gesleept.

Dit voertuig stond twee dagen onafgebroken geparkeerd in de Magentakanaalweg ter hoogte van de Hanna’s Lustweg. Bij een politioneel onderzoek is komen vast te staan dat personenauto geregistreerd staat op naam van een “ Car Center”. Bij verificatie bij de “Car Center” kon de eigenaar van dit bedrijf, vanwege het uitvallen van zijn digitale administratie, niet aangeven aan wie het voertuig verkocht is.
Wel is achterhaald dat het voertuig is afbetaald en dat de eigenaar een verklaring van overdracht heeft ontvangen van de autohandelaar. Deze auto is echter nog niet op naam van de koper/eigenaar overgeschreven.

De de eigenaar of belanghebbende wordt opgeroepen zich te melden op het politiebureau Santo Boma. Dit met medeneming van de bescheiden van het voertuig.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.