Omstander houdt vermoedelijke mobiele telefoon dief aan

Een omstander heeft in de vroege ochtend van zondag 14 oktober de 21-jarige Cherry S. aangehouden aan de Prinsessestraat.

Een benadeelde deed eerder op de dag aangifte van diefstal van haar mobiele telefoon. Zij verklaarde dat twee jonge mannen haar op die bewuste dag hadden geholpen om enkele goederen in haar woning te plaatsen. Op een onbewaakt moment moet één van de jonge mannen haar mobiele telefoon die de aangeefster op een tafel had geplaatst hebben weggenomen.

In de avonduren van diezelfde dag signaleerde de aangeefster één van de helpers, in deze Cherry in een dansclub aan de Prinsessestraat en vroeg hem om rekenschap. Cherry ontkende iets van de diefstal af te weten en verliet direct de plek op zijn rijwiel. Een omstander zette de achtervolging in en reed Cherry klem.

Deze verdachte werd overgedragen aan de ingeschakelde politie van het ressort Geyersvlijt. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Cherry in verzekering gesteld.

De gestolen mobiele telefoon is nog niet terecht. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.