O P S P O R I N G: KOEDOE, ARNOLD ALIAS “KAPPA

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de ontvluchte gedetineerde met de volgende personalia:

———————————— KOEDOE, ARNOLD ALIAS “KAPPA” —————————–geboren op 25 Februari 1997 te Paramaribo en wonende aan de Soemintraweg no.09 te Sunny Point in het district Wanica.

KOEDOE, ARNOLD ALIAS “Kappa” voornoemd heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld; de artikelen 372; 372 jo 72; 372 jo 73 van het Surinaams wetboek van Strafrecht, is op zaterdag 16 juli 2022 ontvlucht uit het cellenhuis verbonden aan het politiestation te Santo Dorp.

          S I G N A L E M E N T

  GESLACHT……………….MANNELIJK
  ETNICITEIT........................MARRONS              

  HUIDSKLEUR…………....DONKERBRUIN

  HAARTYPE…....……….. KROES

  POSTUUR……………...SLANK

  LENGTE…………………1.75M

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze ontvluchte gedetineerde wordt verzocht om contact te maken met de politie van het station Santo Dorp op het telefoonnummer 485250, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo, 01 augustus 2022,
De Procureur- Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname
namens deze,

De hoofdinspecteur van politie,
M. PINAS

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.