Notoire oplichter aangehouden door de recherche van regio Midden

Zandeet S. (27) is op dinsdag 28 mei door de recherche van regio Midden aangehouden voor oplichting. De man benaderde zijn klanten persoonlijk met de mededeling een goudsmid te hebben en dat zij hun sieraden voor herstel of het veranderen van het model bij hem kunnen aanbieden.

De benadeelden stonden op basis van vertrouwen hun sieraden aan hem af en vernamen nadien niets meer van Zandeet. Ten slotte hebben acht benadeelden aangifte gedaan tegen de man die inderdaad aan goudsmederij doet, maar dat hij bij dezen de klanten heeft benadeeld.

Zandeet is opgespoord en aangehouden door de politie. Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard de sieraden van de benadeelden te hebben doorverkocht. Het vermoeden bestaat dat er meerdere slachtoffers  zijn.

De recherche van regio Midden roept hierbij benadeelden op om zich te wenden tot deze afdeling voor het doen van aangifte. De afdeling recherche is gevestigd in het gebouw van de politie De Nieuwe Grond en is te bereiken op het nummer 582050.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.