Notoire dief in verzekering gesteld

De 33-jarige verdachte D.D. is op vrijdag 8 december 2023 door de politie van het bureau Rijsdijk in verzekering gesteld.

D.D. die werkzaam is op het Commissariaat van Para wordt ervan verdacht zich op diverse locaties binnen het ressort Rijsdijk schuldig te hebben gemaakt aan diefstal. Tegen deze verdachte zijn er een aantal aangiften ter zake gedaan.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de verdachte uit een eetstand een diensttelefoon, van een bedrijf, geld en een microwave heeft weggenomen. Verder heeft hij uit een woning buit gemaakt een wasmachine ter waarde van een grootgeldbedrag in SRD alsook een aantal citrusplanten. Op camerabeelden van de diverse locaties waar hij de strafbare handelingen heeft gepleegd, is duidelijk te zien hoe de goederen door D.D. worden weggenomen. De man werd in beeld gebracht en in de directe omgeving van Rijsdijk door de politie in de kraag gevat. Bij zijn aanhouding werd ook een wikkel cocaïne op hem aangetroffen en in beslag genomen.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte D.D. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.