Notoire dief “Boos” door politie Uitvlugt opgesloten

De 54-jarige notoire dief Mukesh M. meer bekend als “Boos” werd in de avond van maandag 8 november met een gestolen goed door een man aangehouden op het Doekhie project. Hierna is Mukesh met het gestolen goed overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.
Deze verdachte begaf zich op het erf van een mevrouw en liep naar de achterkant van het terrein. Hij sloeg vervolgens de sloten van de traliedeur kapot, ontkoppelde de hydrofoor en ging daarmee er vandoor. De oplettende zwager die op de hoek van de straat zat, had een goed overzicht naar de woning van de benadeelde. Hij merkte dat Mukesh een complete hydrofoor wegdroeg en vond dit vreemd. Hij zette de achtervolging in en hield de verdachte staande.
De man gaf eerlijk toe vanwaar hij de hydrofoor had gestolen en werd de politie vervolgens ingeschakeld. De verdachte werd samen met de hydrofoor overgebracht naar het politiebureau.
Mukesh die een notoire dief blijkt te zijn, is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De hydrofoor is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.