Nog twee aanhoudingen in 855 kilogram drugszaak

De afdeling Narcotica Brigade van de politie heeft na uitgewerkte informatie, op zaterdag 28 december, nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de onderschepte 855 kilogram cocaïne op de Jules Sedney Haven.

Het betreft in deze de 31-jarige Chequille, K. en de 27-jarige Gerge, B. die als bewakers werkzaam zijn op de haven. Op vrijdag 27 december is door de Narcotica Brigade, in samenwerking met de Port Controle Unit van de Jules Sedney Haven, de Narcotic Intelligence Unit en de Honden Brigade 855 kilogram cocaïne onderschept. De cocaïne is aan de bovenzijde van een vries container ontdekt en in beslag genomen op de Jules Sedney Haven te Paramaribo.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten Chequille,K. en Gerge,B. in verzekering gesteld. De 25-jarige chauffeur Marlon, T. is op de dag van de drugsvangst, zijnde vrijdag 27 december, aangehouden en in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.