Nizaam aangehouden voor diefstal

De politie van Lelydorp heeft de 46-jarige Nizaam N. op zaterdag 4 februari aangehouden voor diefstal van enkele jardin stoelen.  Een benadeelde deed aangifte van de diefstal. Uit het onderzoek van de politie kwam vast te staan dat Nizaam jardin stoelen ten verkoop had aangeboden in de omgeving. Het adres van de heler werd aangedaan. De mevrouw die verklaarde niet te weten dat de stoelen van diefstal afkomstig waren, wees de verkoper Nizaam aan.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. De verdachte bleek een buitenlander te zijn. Hij is vermoedelijk niet legaal in Suriname.

Nizaam ontkent de stoelen te hebben verkocht aan de heler. In die zelfde avond zijn er bij een andere benadeelde goederen weggenomen uit haar woning nadat Nizaam om drie uur in de ochtend bij haar had aangeklopt om te vragen als zij stoelen wilde kopen. Drie andere bewoners hebben aangifte van diefstal gedaan die zijn gepleegd in dezelfde avond. De politie onderzoekt als Nizaam eveneens betrokken is geweest bij de andere diefstallen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.