Nigeriaan en Guyanezen aangehouden voor drugssmokkel

Vier buitenlanders, waaronder twee vrouwen zijn op zaterdag 26 mei door een gemengde eenheid van de politie aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. De twee vrouwen die zouden afreizen waren op de luchthaven afgezet. Bij visitatie werd er in hun reiskoffers iets meer dan 38 kilogram “Yami’ (zogenaamde buitenlandse marihuana) aangetroffen en in beslag genomen.

De vermoedelijke verstrekkers merkten op dat er iets niet in orde was en maakten zich uit de voeten. De mannen werden onderweg naar Paramaribo door de wetsdienaren aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade.
Het onderzoek leidde naar de woning van de Nigeriaan waar er acht grote tassen en vier jute zakken met yami van ongeveer 400 kilogram in beslag zijn genomen. Ook is er vloeibaar cocaïne in beslag genomen.
De verdachten zijn allen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Allen zijn samen met het verderfelijk spul overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.