Niets vermoedende man voor doksendief aangezien

De politie van het ressort Kwatta kreeg op zondag 24 april melding via de Centrale Meldkamer dat er een verdachte was aangehouden op een adres in het ressort.

Daar aangekomen trof de politie de buurtbewoners aan met de 31-jarige Vendy A. De buurtbewoners verklaarden aan de politie dat Vendy kort tevoren doksen zou hebben weggenomen uit een hok van een buurman die niet thuis was. Vendy ontkende dit en gaf aan dat hij in de buurt bij ene Soelaika op bezoek was geweest. Bij die gelegenheid vertelde de zus van Soelaika aan Vendy dat zij  niet meer op het adres woonachtig is. Toen hij wegliep, zag  hij plotseling twee voertuigen op hem afkomen en werd hij voor doksendief uitgemaakt.

Vendy werd door de politie aangehouden en overgebracht ter voorgeleiding.

De politie stelde een onderzoek in op het door Vendy aangegeven adres. De zus van Soelaika gaf aan dat Vendy inderdaad op zoek is geweest naar haar jongere zus en dat zij hem heeft gesproken. 

Uit het onderzoek bleek verder dat  een buurman een manspersoon had gezien in het doksenhok van de eigenaar. Hij zag de dief wegrennen met in zijn handen drie doksen. De dief was volgens verklaring van de buren gekleed in een blauwe T-shirt en had zijn hoofd gebonden.

Vendy had een grijze T-shirt aan. Aan zijn lichaam en kleding was ook niet te merken dat hij in een doksenhok is geweest.

Vendy is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden na te zijn verhoord.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.