Nicht die drugs laat posten valt door de mand

De afdeling Narcotica Brigade heeft op woensdag 10 februari de 24-jarige Meredith A. aangehouden. De dame heeft via haar 23-jarige nicht Annelensi cocaïne laten posten via een postbedrijf.

Nadat de douane in de doos de cocaïne die in fruit was verstopt, had onderschept werd de doos overgedragen aan de politie. De politie spoorde Annelensi op en hield haar aan. Annelensi verklaarde dat zij de doos voor haar nicht Meredith op de post had gedaan, nadat zij haar had voorgehouden dat haar identiteitkaart kwijt was geraakt.

Ook Meredith werd aangehouden en gaf zij toe de doos te hebben afgestaan aan haar nicht om te posten. Bij navraag door de politie liet Meredith haar identiteitskaart zien hetgeen betekent dat zij met en foefje haar nicht Annelensi heeft overgehaald om de daad te plegen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Meredith achter slot en grendel geplaatst. Annelensi mocht na verhoor naar huis.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.