Newmont Suriname LLC schenkt kogelwerende vesten aan het Korps Politie Suriname

In het kader van de samenwerking tussen Newmont Suriname LLC en het Korps Politie Suriname (KPS) zijn er op donderdag 12 oktober vier kogelwerende vesten ten behoeve van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) geschonken aan de waarnemend korpschef, de commissaris van politie Antonio Chin.

De korpschef nam de schenking in ontvangst uit handen van de Senior Director External Relations, dhr. Albert Ramdin, de Security manager Dries Hugo en projectmedewerker Dennis Lim A Po, allen van Newmont Suriname LLC en heeft die overgedragen aan de regiocommandant Oost, de commissaris van politie Darnie Stolk.

De kogelwerende vesten zijn een welkome geste voor het functioneren van de politieambtenaren.

De delegatie van het KPS bestond verder uit een lid van de afdeling Korpsstaf, de inspecteur van politie 3e klasse Rishi Akkal LLB BPol en een lid van de afdeling Public Relations KPS, dhr. Eugene Klas.

De samenwerking tussen het KPS en Newmont Suriname LLC bestaat al geruime tijd en is met ingang van 01 september 2017 geformaliseerd in een Memorandum of Understanding (MoU).

De verdere uitvoering van deze MoU zal gefaseerd worden uitgevoerd.

De opzet en inrichting van een politiebureau te Snesi Kondre in het district Sipaliwini is thans in voorbereiding. Het voornemen is om dit politiebureau op kort termijn in gebruik te nemen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.