Neven aangehouden voor wederzijdse mishandeling

De politie van het ressort Munder kreeg op maandag 9 mei via de Centrale Meldkamer melding van een vechtpartij op een adres in het ressort.

Daar aangekomen trof de politie twee neven aan. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de 29-jarige Remuel H. ontdekte  dat er onderdelen van zijn bromfiets waren weggenomen. Remuel vermoedde dat zijn neef Roland M. (21) de dief moest zijn. Hij ging naar het woonadres van Roland om hem om rekenschap te vragen.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee neven die uitliep op een vechtpartij. Roland pakte een eindhout en zwaaide daarmee naar Remuel.

Remuel wist hem het eindhout afhandig te maken en bracht Roland hiermee enkele slagen toe. Roland rende naar binnen en kwam terug met een hamer. Hij bracht Remuel een slag toe met de hamer op zijn hoofd. De neven werden aangehouden voor wederzijdse mishandeling.

Per ontboden ambulance werd Remuel afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld werd hij overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd Remuel heengezonden, terwijl Roland in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.