Negenjarige jongen verdronken

De 9-jarige Rivaro Esajas is op zondag 3 september in de Suriname rivier verdronken. De politie van Paranam deed na een melding van de verdrinking bij een recreatieoord het adres aan. Volgens verklaring van Rivaro’s moeder was zij met familieleden en kennissen voor vertier op de plek. Na gegeten en gezwommen te hebben, namen zij weer plaats onder de tent.
Na enige tijd besloot een neef met Rivaro en een ander neefje een duik te nemen in de rivier. Op een bepaald moment hoorde de neef de twee jongens om hulp roepen. Een boot met zes inzittenden die zich in de directe omgeving bevonden, schoten de jongens te hulp. Het gelukte hen het ene jongetje te redden, terwijl Rivaro met de zware stroom werd meegesleurd. Hij verdween in de diepte. Een zoekactie van de familie, omstanders en duikers van de Brandweer leverde niet het gewenste resultaat op. Het ontzielde lichaam van Rivaro is nog niet geborgen.
De zoekactie wordt onverkort voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.