Negende verkeersdode na ongeval gemeld

 De 29-jarige autobestuurder Ashanti Doekhoe is in de vroege ochtend van zaterdag 12 maart op de afdeling intensive Care van het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden na een verkeersongeval.

De verkeersunit van regio Midden kreeg omstreeks 01.20 uur in de ochtend de melding van het voorval via de Centrale Meldkamer waarna de politieambtenaren de plek aandeden voor onderzoek.

De auto bestuurder die vermoedelijk met een hoge snelheid reed over de Indira Ghandiweg, kwam  ter hoogte van de Frederikslust 2 tegen twee pallets stenen die voor een bouwmaterialenzaak zijn geplaatst aan.  De bestuurder moet vanwege de hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Ashanti reed vanuit de richting Latour naar de richting Lelydorp. 

Per ontboden ambulance werd Ashantie en zijn meerijden Kandel H. afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Enkele uren later kwam de bestuurder te overlijden aan de opgelopen verwondingen. Hij is de negende verkeersdode voor dit jaar.

De meerijder is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling intensive care van de ziekeninrichting.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.