Negen verdachten aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal

Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. zijn op zaterdag 13 juni door oplettende bewakers van een handelszaak in de Jodenbreestraat aangehouden, terwijl hun kompanen Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. ook door bewakers op woensdag 17 juni op heterdaad zijn betrapt en aangehouden, waarna ook zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het negental uit een kledingzaak die gevestigd is aan de Jodenbreestraat, verschillende kledingstukken, petten, slippers en accessoires hebben weggenomen.
Bij de tweede aanhouding, die op woensdag 17 juni plaats vond, zagen de oplettende bewakers dat een tas over de schutting van kledingzaak gegooid was. Kort daarna sprongen de vier verdachten over de schutting en werden gelijk in de kraag gevat door de bewakers. Er zijn onder andere een groot aantal kledingstukken in de tas aangetroffen. De gestolen spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.Het is de bedoeling dat de gestolen goederen terug zullen worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Het negental is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.