Negen jarig meisje dodelijk getroffen door bliksem

De 9-jarige Jaideny Van Favery is in de middag van zondag 17 oktober dodelijk getroffen door blikseminslag te Pikin Saron in het district Para.

De politie van het bureau Zanderij kreeg een telefonische melding dat een meisje die geen teken van leven meer vertoonde de RGD politie te Pikin Saron was binnengebracht. De wetsdienaren begaven zich naar voornoemde poli en troffen het overleden meisje met haar moeder aan. Onderzoek wees uit dat het in de middag van 17 oktober heel hard had geregend. Volgens verklaring van de moeder was Jaideny in de regen gaan baden. Plotseling begon het hevig te bliksemen en zij voelde dat tot in huis. Ze rende naar buiten om haar kind naar binnen te roepen en zag Jaideny door haar knieën zakken. Per eigen gelegenheid bracht zij het bewusteloze kind naar de RGD politie te Pikin Saron. Aldaar kreeg zij van de dienstdoende arts te horen dat haar kind overleden was.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jaideny door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.