Neefjes bestelen tante en belanden in de cel; derde verdachte in beeld gebracht

Een benadeelde deed op zaterdag 10 februari aangifte van diefstal van gouden sieraden uit haar woning op het politiebureau van het ressort Uitvlugt.

Na de aangifte keerde de vrouw terug naar haar woning. Zij confronteerde haar twee neefjes die voor haar werkten met het voorval. De benadeelde gaf haar neefjes te kennen naar een wonderdokter (bonuman) te zullen stappen, om te weten te komen wie de diefstal heeft gepleegd. De twee neefjes bekenden gelijk dat zij het strafbare feit hebben gepleegd. De aangeefster stelde de politie hiervan in kennis.

De twee neefjes, Franklin W. (19) en Luciano C. (17) zijn op zondag 11 februari opgespoord en aangehouden. Zij hebben bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. De ene heeft de sieraden gestolen en de andere heeft ze verpand.

Een derde verdachte, de 32-jarige Fabio W. kon worden aangehouden, toen hij met zijn identiteitskaart en het pandbewijs dat niet op zijn naam stond de sieraden wilde afhalen bij de juwelierszaak.

De sieraden zijn achterhaald en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Alle drie verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.