Neefje pleegt diefstal en belandt na een maand in de cel

De 17-jarige Romeo D. is op woensdag 5 juli door de politie van Latour ingesloten.

Romeo pleegde begin juni van dit jaar samen met een kompaan een diefstal in de woning van zijn oom. Dit duo ging er vandoor met een gascylinder, een badslipper en een houten spaarpot met een onbekend geldsbedrag.

De oom deed eerder geen aangifte. Toen hij op 5 juli te horen kreeg dat zijn neefje Romeo de diefstal heeft gepleegd, confronteerde hij hem hiermee. Het neefje bekende zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Bij navraag naar de gestolen goederen gaf Romeo aan dat hij de buit heeft verborgen in een bosschage aan de Badoellaweg. Hij zou op een andere dag de buit ophalen om deze te delen met zijn kompaan.

Bij aankomst op de bergplek, bleek de buit door vermoedelijk onbekenden te zijn weg genomen. De oom deed samen met Romeo het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Na overleg met en lid van het Openbaar Ministerie is het neefjealsnog achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.