Neef doodgeschoten

De 49-jarige Radjkapoer Nanpersad is in de avond van woensdag 26 juli door zijn neef Anandkoemar N. (49) doodgeschoten.

De politie van het ressort Houttuin deed na de telefonische melding van het schietincident met dodelijk afloop de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen is het levenloos lichaam van Radjkapoer op het balkon van een woning aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Radjkapoer die met vakantie is, met andere familieleden op het balkon zat. Op een bepaald moment kwam Anandkoemar aangelopen met een jachtgeweer en schoot zonder enige redenen op zijn neef. Radjkapoer werd geraakt in zijn onderbuik en overleed ter plekke. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De schutter is op zijn woonadres aangehouden. Het jachtgeweer is in beslag genomen. Anandkoemar is ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de schutter in verzekering gesteld en het ontzielde lichaam van Radjkapoer is voor obductie in beslag genomen.

Hij zou op donderdag 27 juli  vertrekken naar Nederland. De politie van Houttuin doet onderzoek naar het motief van het gepleegde misdrijf.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.