Neef die niet betrokken wilde worden in berovingzaak maakt aanrijding

De politie kreeg op zondag 17 april de melding van een aanrijding op de kruising van de Keizer- en de Watermolenstraat. Bij aankomst op de plek werd de veroorzaker van de aanrijding  Anthony K. (28) aangetroffen. Uit het onderzoek bleek dat hij een andere voertuig van achteren heeft aangereden. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De voertuigen liepen lichte materiële schade op. Anthony is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde ook niet onder invloed van alcohol. Aangezien het voertuig niet op zijn naam staat, maar op naam van een zus van de verdachte Rodney N., die een toerist eerder op de avond heeft beroofd aan de Waterkant is de auto in beslag genomen.

Het onderzoek wees verder uit dat Anthony samen met zijn neef Rodney met de auto in de binnenstad was. Aan de Waterkant stopte de autobestuurder het voertuig en maakte een babbel met iemand. Rodney stapte uit het voertuig en liep een eind verder. Anthony wist niet dat zijn neef over zou gaan tot het beroven van iemand. Toen hij hem niet zag, reed hij terug om naar hem uit te kijken.

Op een bepaald moment zag hij een drukte en nam een kijkje. Hij ontdekte dat zijn neef was aangehouden door een groep mensen. Toen hij de politie zag, besloot hij weg te rijden, aangezien hij zich niet met de zaak wilde bemoeien. Tijdens het wegrijden reed hij op eerder vermelde kruising een andere auto van achteren aan.

Uit het verhoor is niet gebleken dat Anthony  iets van de beroving af wist en werd hij heengezonden.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.