“Naro” en “Amekang” aangehouden voor mishandeling van twee jeugdigen

Jenairo L. (18) alias “Naro” en de 16-jarige N.K. alias “Amekang” zijn op vrijdag 10 september door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat.

Jenairo belde op zondag 22 augustus zijn 15-jarige vriend J.H. om thuis bij hem te komen aan de Appelsteeg. Daar aangekomen confronteerde hij de jongen met een naakte filmpje van zijn jongere zus en gaf J.H. te kennen dat hij het filmpje van zijn jongere zus heeft verspreid. J.H. ontkende zich hieraan schuldig te hebben gemaakt, waardoor er een ruzie ontstond tussen hem en Jenairo. Daarbij bracht hij zijn 15-jarige vriend enkele vuistslagen toe op het lichaam. Op een bepaald moment trok J.H. een scherp voorwerp tevoorschijn om zich te verdedigen. Nairon die op dat moment ook op bezoek was bij Jenairo zag de handeling van J.H. en viel hem aan. Hij maakte hem het scherp voorwerp afhandig, waarbij beide jongemannen de 15-jarige jongen mishandelden. J.H. liep letsels op aan zijn oog en op het lichaam en moest medisch worden behandeld. Hij is voor verdere medische behandeling verwezen naar de plastische chirurgie.

De jongere broer van het slachtoffer, de 13-jarige C.H. liep op donderdag 2 september over de Latourweg. Hij kwam van de winkel en was op weg naar huis, toen hij met een scherp voorwerp werd aangevallen door N.K. Het slachtoffer wist te ontkomen en kreeg van een voorbijrijdende automobilist een lift naar de woning van zijn grootmoeder. Van beide gevallen hebben de twee jeugdige broers aangifte gedaan op het politiebureau Latour.

Beide verdachten werden opgespoord en op 10 september aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Jenairo en Nairon achter slot en grendel geplaatst. Vanwege de jeugdige leeftijd van Nairon is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.