Narcoticabrigade onderzoekt partij snoepgoed

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade van de politie hebben op verzoek van de Economische Controle Dienst (ECD) op dinsdag 13 februari 2024 een onderzoek ingesteld naar het voorkomen van verdovende middelen en of bestanddelen daarvan, in een partij snoepgoed met als opschrift CBD Gummie Bears en Cannabis lolly”. De partij snoepgoed, die in zwarte en rose verpakkingen waren, zijn op een verdachte aangetroffen.

De testen van de Narcoticabrigade zijn positief bevonden op de aanwezigheid van Cannabidol (CBD), zijnde een stof die voorkomt in marihuana en hasj (cannabis). CBD-olie die de meest bekende is, wordt voor medische toepassingen bij mensen die last hebben van epilepsie, chronische pijnen en andere medische klachten op advies van de dokter gebruikt.


De politie doet een beroep op de samenleving (ouders/verzorgers) alert te zijn om deze snoepgoed en lollypop soorten of te wel CBD- producten niet in handen te laten komen van de jeugd. U wordt eveneens ten overvloede gevraagd uw kinderen voor te lichten en bewust te maken op het niet gebruiken van deze producten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.