Narcoticabrigade houdt twee mede verdachten aan; echtpaar eerder ingesloten

boeien

Leden van de Narcoticabrigade hebben op dinsdag 9 april 2024 de twee drugsverdachten C.C. (29) en D.J. (41) tijdens onderzoek opgespoord en aangehouden. Dit tweetal wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn geweest in de drugszaak, waarbij een echtpaar die op woensdag 13 maart 2024 op vertrek stond naar het buitenland bij visitatie door het BID team door de mand was gevallen. Zowel de man C.D. (63) als de vrouw C.C. (49) hadden in totaal 11 kilogram drugs aan hun lichaam geplakt om deze het land uit te smokkelen. Samen met de drugs werden zij overgedragen aan de Narcoticabrigade, waarna zij werden voorgeleid en in verzekering zijn gesteld.

Tijdens voortzetting van het onderzoek kwamen C.C. (29) en D.J. (41) als medeplichtigen in beeld, waarna zij werden opgespoord en eveneens in de kraag zijn gevat. Ook dit tweetal is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.