Narcoticabrigade houdt postverzenders aan

De 28-jarige Soerish H; de 26-jarige Sherwin S. en de 22-jarige Consuela A. zijn op woensdag 6 maart door de Narcoticabrigade in verzekering gesteld.

 

Soerish H. bood in de maand juni 2018 een doos ter verzending aan bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd in de doos 30 gram marihuana ontdekt tussen versnaperingen. Soerish verklaarde dat hij de doos voor iemand moest posten van wie hij als tegenprestatie 50 euro kreeg.

 

Ook in dozen die Sherwin S. in de maand oktober 2017 en januari 2018 ter verzending had aangeboden werd door douaneambtenaren, tijdens controle werkzaamheden, illegale drugs  onderschept en in beslag genomen.  In de dozen van Sherwin waren respectievelijk 98 gram poeder cocaïne om 220 milliliter vloeibare cocaïne verborgen.

Soerish en Sherwin, die geruime tijd uit handen van de politie wisten te blijven, zijn op dinsdag  5 maart op hun woonadressen aangehouden.

 

Consuela, A. die ook geruime tijd voortvluchtig was, meldde zich in de avond van dinsdag 5 maart  aan bij de politie. In een doos die Consuela in de maand mei 2018 ter verzending had aangeboden werd 98 gram cocaïne ontdekt en in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie, zijn Soerish, Sherwin en Consuela in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.