Narcotica Brigade treft keiharde maatregelen tegen drugverkopers

Leden van de afdeling Narcotica Brigade van de politie hebben in de avond van zaterdag 11 juni op twee afzonderlijke locaties zeven verdachten aangehouden, van wie twee hunner in verzekering zijn gesteld.

Na verkregen informatie dat er in een game shop te Latour drug aan jeugdigen werd verkocht, deden de rechercheurs op die locatie een inval. In een hoek van de shop werd door de politie een boterhamzak met een hoeveelheid marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. De eerste vijf verdachten, Rafaël J. (21 ), Jaël J. (22), Daninhio W. (27), Jason B. (23) en de 36-jarige ondernemer Xin Yin C. die zich op dat moment in de game Shop bevonden, werden op verdenking van overtreding wet verdovende middelen aangehouden. Echter werd er tijdens het fouilleringsonderzoek geen drug op dit vijftal aangetroffen.
De vijf verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord is na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M) het vijftal heengezonden.

De rechercheurs zette hun acties voort en werden voor een winkel te Pontbuiten de twee verdachten Revelino S. (61) en Gilson D. (26) die drug aan het verhandelen waren, aangehouden. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen marihuana, hasj en een digitale weegschaal. Het tweetal heeft toegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na afstemming met het O.M. zijn Revelino en Gilson in verzekering gesteld.

De politie geeft ten overvloede aan dat zij niet zal schromen op te treden tegen personen die drug verhandelen in het Openbaar. Indien de politie u hierop betrapt, zullen er keiharde maatregelen tegen u worden getroffen. Aan de shophouders wordt gevraagd alert te zijn en niet mee te werken aan gedragingen van personen om drug in de shops te verhandelen. Bij constatering van deze strafbare handelingen, zult u ook voor de consequenties moeten instaan!!!

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.