Narcotica Brigade pleegt invallen te Para en Wanica

Leden van de Narcotica Brigade hebben na bekomen informatie op donderdag 2 februari een inval gepleegd in het Bernarddorp in het district Para, waarbij de 26- jarige drugsverkoper Argil A. ter zake overtreding wet verdovende middelen in de kraag is gevat. Op deze verdachte werden aangetroffen een witte medicatie fles inhoudende 17 wikkels vermoedelijk cocaïne van 3.14 gram, 3 wikkels hasj van 1.23 gram, 3 boeken vloeipapier en een geldbedrag in SRD.

Verder is er op diezelfde dag een bekende drugslocatie te Lelydorp aangedaan. 10 xtc-pillen, 1 blok hasj van 7 gram, 1 wikkel sukru van 3 gram en 1 zak marihuana van 43 gram onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen.
Bij een oud gebouw te Lelydorp werden eveneens op diezelfde dag onbeheerd aangetroffen en 1 zak marihuana van 48 gram, 1 zak marihuana van 26 gram, 1 blok hasj van 49 gram, 1 wikkel hasj van 0.95 gram, een fijn weger en 3 stuks hagelpatronen kaliber 16, twee opgerolde sigaretten met vermoedelijk marihuana en een mobiele telefoontoestel. De verschillende drugssoorten en de hagelpatronen zijn in beslaggenomen.

De verdachte Argil werd hierna De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.