Narcotica Brigade pleegt inval en stuit op een grote hoeveelheid hasj

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van het Arrestatie Team (AT), hebben op donderdagmorgen 13 juni een inval gepleegd op een woonadres in de Begoniastraat te Paramaribo. Daarbij is de 23-jarige huisbewoner Furgill, S. aangehouden voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Bij een ingesteld onderzoek heeft de politie in het huis en in twee voertuigen op dat woonadres een hoeveelheid hasj met een totaal gewicht van ruim 12 kilogram aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft ook een groot geldbedrag in Euro’s en een motorfiets op het adres in kwestie aangetroffen en in beslag genomen. De politie vermoedt dat het geld van misdrijf afkomstig is. De motorfiets is vermoedelijk ook door misdrijf verkregen omdat Furgill geen bescheiden van dat voertuig kan overleggen. De twee auto’s, waarin de hasj is aangetroffen, zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

Furgill is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.