Narcotica Brigade houdt drugsverdachten aan

Leden van de afdeling Narcotica Brigade hebben in de avond van dinsdag 1 augustus 2023 de 31-jarige verdachte R.B. aangehouden.

Deze manspersoon had eerder op die dag een doos ter verzending naar het buitenland, bij een postbedrijf aangeboden. Tijdens controle werkzaamheden van de douane recherche is er tussen versnaperingen die in de doos zaten 93 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Vervolgens is er aan de Latourweg dezelfde avond van 1 augustus 2023, na bekomen informatie drie andere drugsverdachten aangehouden. Het gaat in deze om de 23-jarige drugsverkoper R.G., de 30-jarige koper A.M. en de 28-jarige winkelier C.W. die ter zake medeplichtigheid, in de kraag zijn gevat. Op de verdachte R.G. die drugs bij de winkel verkocht werd een hoeveelheid hasj aangetroffen. Verder werden in de winkel op de schappen tussen goederen drie digitale fijnwegers, een zak marihuana, een zak hasj en xtc poeder aangetroffen. De aangetroffen drugs en de andere zaken werden in beslag genomen, waarna de drugsverdachten naar het politiebureau werden overgebracht.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel de postverzender als de drie andere verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.