Narcotica Brigade houdt 31-jarige postverzender aan

De 31-jarige Yegnei M. is op maandag 20 december op zijn woonadres te Menkendam na uitgewerkte informatie door Narcotica rechercheurs aangehouden.

Yegnei wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding Wet Verdovende Middelen. Deze verdachte zag kans om ongeveer vijf maanden terug 72 gram cocaïne die was verwerkt in gestoofde mopé te posten bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Bij de aanhouding verklaarde de drugverdachte dat hij zijn identiteitskaart kwijt was, aangezien deze uit zijn voertuig was gestolen. Verder gaf hij aan dat hij van deze diefstal aangifte heeft gedaan op het politiebureau Latour. Bij verificatie bleek de verdachte nimmer aangifte te hebben gedaan. Het onderzoek wees uit dat Yegnei niet met zijn identiteitskaart, maar met zijn rijbewijs de doos had gepost.

De identiteitskaart die zogenaamd was gestolen, werd achteraf door buurtbewoners aan hem bezorgd. De drugverdachte Yegnei is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie opgesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.