Narcotica Brigade en N.I.U. houden vermoedelijke drugsverkopers aan

Rechercheurs van de Narcotica Brigade en de Narcotic Intelligence Unit (N.I.U) hebben op woensdag 20 mei op twee locaties drugsverdachten aangehouden. Op een woonadres te Tammenga zijn drie verdachten aangehouden te weten: Leroy W. (32), Sue-Allen H.(35) en Timothy S.(26).
Op verschillende plekken in de woning troffen de wetsdienaren wikkels inhoudende marihuana aan. Deze wikkels marihuana hebben een totaal gewicht van 282 gram. Er is ook een kleine hoeveelheid XTC tabletten in de woning aangetroffen en een geldbedrag in Surinaamse dollar. De illegale drugs en het geld zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de drie verdachten drugsverkopers zijn en dat het geldbedrag de opbrengst is van hun drugsverkoop.
Op dezelfde dag zijn de 28-jarige Arcinio P. en de 37-jarige Cedric H. in de Gongrijpstraat aangehouden. ook zij worden van illegale drugsverkoop verdacht. De informatie was dat deze twee mannen vanuit een auto drugs verkochten. Zij werden staande gehouden toen zij zich in de auto bevonden. Tijdens een onderzoek in het voertuig trof de politie 3 pakjes hasj aan met een totaal gewicht van 251 gram en een geldbedrag dat vermoedelijk van drugsverkoop afkomstig is. De drug, het geld en de auto zijn in beslag genomen en Arcinio en Cedric zijn aangehouden.
Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.